Laster inn...
Gehwol

Gehwol Callus Cream

kr 190,00
På lager
SKU
761570
-
+
Rating border
Rating value

Fjerner hard hud på 28 dager!

Intensiv pleie: Høykonsentrert karbamid forsterket med glyserin og allantoin løsner celleansamlingen i de harde hudlagene. Kliniske studier* ved et renommert forskningsinstitutt viser: Den intensive pleien har en umiddelbar effekt på svært hard hud og gir merkbart mykere hud på få dager. Etter 28 dager har vanligvis huden gjenvunnet sin normale tilstand. Samtidig beskytter svært hudvennlige lipider huden og holder den sterk og smidig. Silkeekstrakt tilfører fukt og gir glattere hud. 80–90 % av brukerne oppgir at kremen har en pleiende, glattende, fuktighetsgivende og skånsom effekt, er drøy i bruk og etterlater huden myk og behagelig.

Dermatologisk testet
Egnet for diabetikere
Må ikke smøres på ømfintlig, irritert eller skadet hud
Må ikke komme i kontakt med øyne eller slimhinner

Påfør krem på de tunge områdene områdene to ganger om dagen. Ikke bruk på sensitiv eller skadet hud.

Ingredienser:
Aqua, Urea, Persea Gratissima, GlycerinPolyglyceryl-3 Methylglucose DistearateIsopropyl PalmitateOctyldodecanolGlyceryl StearateCetyl AlcoholPpg-3 Benzyl Ether MyristateMyristyl MyristateTriethyl CitrateHydrolysed SilkAllantoinFarnesolXanthan GumPhenoxyethanolMethylparabenEthylparabenCaprylyl Glycol, Parfum, CitronellolHexyl CinnamalButylphenyl MethylpropionalLimoneneLinaloolAlpha-isomethyl Ionone

Gehwool er et kvalitetsmerke for fotpleie med over 140 års erfaring med utvikling av fotprodukter. Gehwool er blitt til et synonym for fotpleie. Grunnlegger Eduard Gerlach gjelder som pionér innen den moderne fotpleien - med rette, ettersom han utviklet den første industrielt fremstilte salve med forebyggende og lindrende virkning ved fotplager.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti