Laster inn...
Dermaceutic Laboratoire

Dermaceutic Actibiome - (40ml)

kr 545,00
På lager
SKU
9341053002917
-
+
Rating border
Rating value
  • Et punktbehandlende nattprodukt for akneutsatt hud.
  • Rødhet reduseres synlig.
  • Porene strammes og huden glattes ut.

Actibiome eksfolierer og strammer porene takket være den keratolytiske virkningen av salisyl- og glykolsyre. Støtter hudens naturlige bakterieflora i kampen mot skadelige bakterier og for å redusere overflødig talg. Passer alle hudtyper, ideell for fet til kombinert og akneutsatt hud.

Aktive ingredienser:

10% glykolsyreoppløsning AHA (Alpha Hydroxy Acid), fruktsyre som er kjent for sin keratolytiske virkning. Syren trenger lett inn i huden for å stimulere cellefornyelse ved å ødelegge koblingene som binder døde celler sammen.

Microbiota -regulator, En blanding av naturlige komponenter som gir en rekke næringsstoffer for å redusere hudrødhet og betennelse ved å støtte hudens naturlige bakterieflora.

1% salisylsyre BHA (Beta Hydroxy Acid), Gir en keratolytisk effekt som ødelegger lipider som binder de ytre cellene i epidermis (overhuden). 

2% rensende aktiv Biomimetisk middel, inspirert av den naturlige forsvarsmekanismen til en marin alge for å bekjempe patogenangrep. Det virker ved å redusere talgproduksjon og hemme bakterievekst, samtidig som rekruttering av nye hudceller forbedres og inflammation reduseres.

Påfør på tørr og ren hud om kvelden. Kan påføres lokalt eller over hele ansiktet, unngå huden rundt øynene. Påfør hver tredje eller andre hver dag hvis du har sensitiv hud.

Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Dimethicone,
Betaine, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Ammonia,
Salicylic Acid, Citronellyl Methylcrotonate, Zinc Sulfate, Chlorella Vulgaris Extract,
Laminaria Digitata Extract, Maris Aqua (Sea Water), Saccharide Isomerate, Tetrasodium
Glutamate Diacetate, Hydrolyzed Algin, Sclerotium Gum, Fragrance (Parfum),
Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, O-Cymen-5-Ol.

Dermaceutic ble grunnlagt i 2002 med den sterke tro ​​att vitenskapen er hudens naturlige allierte. De bruker den beste vitenskapelige ekspertisen for å styrke og støtte hudens naturlige kraft med raskere og mer effektivt resultat. Med opprinnelse fra samarbeid med franske dermatologer er Dermaceutic den fremste kjemiske peel merkevaren i Frankrike. Idag samarbeider Dermaceutic med mer enn 30 000 professjonelle aktører i mer enn 70 land rundt om i verden. Dette er skintelligent vitenskap

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti