Laster inn...
Gehwol

Gehwol Fusskraft Soft Feet Scrub

kr 295,00
På lager
SKU
716665
-
+
Rating border
Rating value

Bambus & jojoba for velpleide føtter og ben.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Scrub fjerner skånsomt og grundig døde hudceller, fornyer og glatter ut hudoverflaten.
Naturlig bambus-pulver og jojoba-voks gir en skånsom peelingmassasje og aktivere blodsirkulasjonen. Sukker-krystaller fjerner døde hudceller og gir god glød.
Avocado-olje og honning-ekstrakt gir næring til huden med verdifulle ingredienser, vitamin E beskyter og motvirker for tidlig aldring.
Blodsirkulasjonen øker og gjør at verdifulle ingredienser fra f.eks. Gehwol Fusskraft Soft Feet trekker raskere inn ved videre behandling.

-Dermatologisk testet
-Egnet for diabetikere

Det aller beste for hjemmebehandling er å påføre Gehwol FUSSKRAFT Soft Feet Scrub i dusjen. Når huden er godt fuktet påføres scruben og masseres godt inn, kan brukes på hele kroppen. Sukkerkrystallene fjerner de døde hudcellene og bambus-pulveret fjerner eventuelle rester og glatter huden. Deretter dusjes huden godt.

Gehwool er et kvalitetsmerke for fotpleie med over 140 års erfaring med utvikling av fotprodukter. Gehwool er blitt til et synonym for fotpleie. Grunnlegger Eduard Gerlach gjelder som pionér innen den moderne fotpleien - med rette, ettersom han utviklet den første industrielt fremstilte salve med forebyggende og lindrende virkning ved fotplager.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti