Laster inn...
Priori

Priori LCA 2xfoliant Peel + Scrub 120 ml - fx160

kr 389,00
På lager
SKU
8718969477283
-
+
Rating border
Rating value
  • En perfekt kombinasjon av en mild kjemisk peeling og fysisk skrubb for både ansikt og kropp som eksfolierer, fukter og stimulerer cellefornyelsen.

Priori LCA 2xfoliant Peel+Scrub er en peeling for både ansikt og kropp som eksfolierer, fukter og stimulerer cellefornyelsen. Priori sitt LCA-complex inneholder melkesyre og Vitamin A, C, E som øker nivået av hyaluronsyre i huden, forbedrer tekstur og volum. En perfekt kombinasjon av mild kjemisk peeling og fysisk skrubb med eksfolierende vokskuler. Anti-Irritant Complex motvirker og roer ned betennelser og irritasjon i huden samtidig som det tilfører fuktighet og styrker hudbarrieren.

120 ml 

Slik bruker du 2xfoliant Peel + Scrub

Påfør på ren hud, la den virke i et par minutter og massér så forsiktig inn med litt vann, før du skyller den av med lunkent vann eller fuktig klut. Kan brukes på tørr hud for maksimal effekt, eller på fuktig hud for en mildere peelingeffekt.

Dersom noen av ingrediensene er helt nye for deg, test alltid først på et lite område. Når du bruker produkter som inneholder syrer kan huden bli ekstra sensitiv overfor solen, påfør derfor alltid høy UV-beskyttelse som et siste steg i din hudpleierutine på dagtid. For optimal beskyttelse, påfør gjentatte ganger gjennom dagen. Ved aktiv soling anbefales det å ta en pause fra å bruke syrer.

Nøkkelingredienser: 16% LCA Complex, exfoliating Microspheres & Anti-Irritant Complex

Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Lactic Acid, Synthetic Wax, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Sodium Hydroxide, Sucrose Polysoyate, Magnesium Aluminum Silicate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ascorbyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Beta-Carotene (CI 75130).

Tilpasningsdyktig hudpleie som dekker hudens egene behov. Hver og en av oss er skapt forskjellig med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Priori er derfor nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og for å tilføre huden eksakt det den trenger. PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring og beskyttelse. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest idelle huden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti