Laster inn...
Noon Aesthetics

Noon Aesthetics Vit C Serum 11S

kr 1 499,00
På lager
SKU
761036

 

  • Effektiv og lysnende antioksidant serum.

Noon Aesthetics kan kun kjøpes online etter en telefon konsultasjon, kontakt oss for tilgang hvis du ikke ser kjøps knappen LINK ,eller ring oss på 22 55 53 80

Effektiv og lysnende antioksidant serum.

Vit C Serum 11S inneholder en høy konsentrasjon av stabile Vitamin C derivater som både lysner huden, nøytraliserer frie radikaler fra daglig ytre påvirkning og styrker hudens produksjon av kollagenfibre.30 g.

Påfør et tynt lag på ansiktet, halsen og øyeområdet opptil to ganger om dagen, eller som anbefalt.

11% Stabil Vitamin C derivater
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate (6%) - et oljeoppløselig vitamin C-derivat. Det brukes til å beskytte og gjenopprette hudskadet av lys og aldring.Det kan fremme kollagensyntese og hemme lipidperoksidasjon og aldring av huden (antioksidasjon). Basert på sine defensive egenskaper, kan Ascorbyl Tetraisopalmitate beskytte DNA mot skader forårsaket av UV-stråling. Den er stabil ved høye temperaturer og har god hudgjennomtrengelighet.
    *
  • Ascorbyl Glucoside (5%) - et naturlig vannløselig vitamin C-derivat stabilisert med glukose, som enkelt og effektivt kan bruke fordelene med C-vitamin. Ascorbyl Glucoside forhindrer hudpigmentering ved å hemme syntesen av melanin i melanocytter.Det har også evnen til å endre fargen på melanin som er dannet for å redusere utseendet på mørke flekker. Det er en omfattende løsning for hudfarging som ikke bare oppnår bleking, men også lyser kjedelig hud og reverserer effekten av aldring.
    *
  • Plankton Extract (mikroalger) - en mikroorganisme som er motstandsdyktig mot stråling i form og pigment, beskytter huden mot ekstreme temperaturer.
    *

 

Noon Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger. Vi er på kort tid blitt utrolig imponert over denne serien og resultatene vi ser. Her har vi allerede fått mange favoritter som lacto-10 og askepott masken triolift for å nevne noen.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti