Laster inn...
RevitaLash

RevitaLash RevitaBrow 3,0ml

kr 999,00
På lager
SKU
731819
-
+
Rating border
Rating value

RevitaBrow Conditioner fra Revitalash er et serum som bidrar til å gi mer volum og definerte øyenbryn.

RevitaBrow Conditioner fra Revitalash er et serum som bidrar til å gi mer volum og definerte øyenbryn. Serumet har en unik formel som stimulerer brynene til en mer rik og tett hårvekst. Det inneholder blant annet vitamin B7, som styrker brynene og bidrar til å forlenge hårets livssyklus. I tillegg inneholder det hveteprotein og ginseng-ekstrakt, som gir sterkere og tykkere bryn. Inneholder også calendula, som er ekstremt fuktighetsgivende og hjelper til med å holde brynene myke. Synlig resultat kan ta 3-10 uker

Pensle på en gang per dag på rene, tørre øyenbryn. Fordi det er en så høy konsentrert formel, er det bare en liten mengde som trengs. La tørke før du bruker dine daglige ansiktsprodukter. Synlig resultat kan ta 3-10 uker, deretter brukes serumet kun 2-3 ganger i uken.

Vann, Dinatriumfosfat, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphensin, Fosforsyre, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Extract Pentylenglykol, biotinoyl, tripeptid-1, oktapeptid-2.

Revitalash Cosmetics er verdens ledende kosmetikkserie for vipper, øyenbryn og hår, basert på medisinske, patenterte og prisbelønte former. Produktene er designet for å markedsføre, gjenskape og forskjønne de viktigste skjønnhetsfunksjonene dine. Historien om Revitalash begynte da Dr. Brinkenhoff ønsket å gi kona Gayle en veldig spesiell gave mens hun ble frisk fra et alvorlig brystkreftforløp. Intensiv cellegift hadde ødelagt Gayles gang vakre øyevipper, og etterlatt dem sparsomme, knuste og skjøre. Basert på hans 25 års erfaring som praktiserende øyelege, Dr. Brinkenhoff en ting eller to om øyne. Gjennom omfattende forskning med et team av dyktige kjemikere, Dr. Brinkenhoff formulerte et nærende øyenvippeserum som etter bare noen ukers påføring ga fornyet vitalitet til Gayles øyevipper. Frøet ble lagt til Revitalash Cosmetics, som i dag også inkluderer andre produkter for å styrke hår, vipper og øyenbryn.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti