Laster inn...
Oribe

Oribe Superfine Strong Hair Spray

kr 409,00
På lager
SKU
709851
-
+
Rating border
Rating value
  • Superfine Strong Hairspray er superfines supersterke storesøster som tar hårspray og volum til neste nivå.

ORIBE Superfine Strong Hairspray er superfines supersterke storesøster som tar hårspray og volum til neste nivå. Denne låser de mest utfordrende frisyrer med en skinnende og naturlig glans. Passer for alle hårtyper, og brukes når håret er tørket.

- Fri for parabener

-UVA/UVB beskyttelse

-300ml

Brukes i tørt hår.

SD Alcohol 40-B (Alcohol Denat.), Hydrofluorocarbon 152a, Dimethyl Ether, Water/Aqua/Eau, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Glycerin, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Panthenol, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Benzophenone-4, Parfum/Fragrance, Linalool, Citral, Limonene, Hexyl Cinnamal.

Oribe Hair Care har satt standarden innenfor hårpleie og prestige kategorien siden starten i 2008. Varemerket blander håndverk, ytelse og kvalitet og kolleksjoner er designet med frisører, sofistikerte salonger og kresne kunder i tankene. Resultatet er en serie med lukseriøse produkter som er unike på hver sin måte, innen for deres kategorier. Vi elsker Oribe sine produkter og Dry texturizing spray er en Beths favoritt og bestselger. Dette er produktene fra de "hair-obsessed."

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti