Laster inn...
ZO Skin Health

ZO Anti-Aging Program - Få med Zo sheet mask 1 stk

På lager
SKU
760485

 

Anti-Aging Program passer godt til en hud som viser tidlige aldringstegn sånn som fine linjer og en ujevn hudtone.

ZO kan kun kjøpes online etter en telefon konsultasjon, kontakt oss for tilgang hvis du ikke ser kjøps knappen LINK ,eller ring oss på 22 55 53 80

 

Anti-Aging Program passer godt til en hud som viser tidlige aldringstegn så som fine linjer og en ujevn hudtone.

Dette anti-age programmet består av både renseprodukter, beskyttende dagprodukter så vel som et aktivt nattserum. Ingrediensene inkluderer growth factors, retinol, utvalgte enzymer og antioksidanter. Alt nøye sammensatt for å bidra til en sunnere og mer velfungerende hud. Finnes i praktiske størrelse som er velegnet når man skal på reise.

Innhold:

Exfoliating Cleanser - 60 mL / 2.0Fl. Oz.

Exfoliating Polish - 16.2 g / 0.57 Oz.

Complexion Renewal Pads - 30 Pads

Daily Power Defense- 30 mL / 1 Fl. Oz.

Growth Factor Serum– 30 mL / 1 Fl. Oz.

 

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc. utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. ZO produkter kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse. Vi er stolte av å jobbe med ZO Skin Health produktersom er en av våre mest populære serier som gir fantastiske resultater og trofaste kunder.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti