Laster inn...
ZO Skin Health

ZO Wrinkle + Texture Repair - Få med Zo Exfoliation Accelerator 30 ml

På lager
SKU
8719638149115
  • Ved hjelp av retinol og mikroemulsjonsteknologi bidrar dette produktet til å redusere fine linjer og rynker, og reversere aldringstegn.
  • Forbedrer hudstrukturen 
  • Styrker produksjonen av kollagen og hyaluronsyre
  • Har antiinflammatoriske egenskaper som beroliger og lindrer irritert hud

 

ZO kan kun kjøpes online etter en telefon konsultasjon, kontakt oss for tilgang hvis du ikke ser kjøps knappen LINK ,eller ring oss på 22 55 53 80

ZO Wrinkle + Texture Repair jobber for å forbedre fine linjer og rynker og gi en bedret hudtekstur. I tillegg styrker den hudbarrieren og bidrar til en mer hydrert og sunn hud. ZO Wrinkle + Texture Repair inneholder potent retinol som styrker hudens naturlige fornyelsesprosess. Retinol har lett for å oksidere derfor er det pakket inn i et spesielt mikroemulsion leveringssystem som sørger for riktig levering av retinolet. Ideell for grov, læraktig og solskadet hud. Fungerer som alternativ til tretinoin når høyere toleranse er ønsket.

Nøkkelingredienser:

  • 0.5% retinol: Cellefornyelse, kollagenproduksjon
  • ZPRO®: Kollagen- og hyalyronsyreproduksjon, antioksidant
  • Ekstrakt fra brassica oleracea italica (brokkoli), olje fra helianthus annuus (solsikkefrøolje): Antiinflammatoriske
  • ZCORETM

 

NB! De første ukene som du bruker retinol er det stor risiko for at huden flasser og blir rød. Det er helt normalt. Tørrheten og rødheten er tegn på at huden jobber. Den økte cellefornyelsen gjør at døde hudceller løsner fortere fra hudoverflaten. Etter den første tørre perioden vil fordelene med retinol etter hvert bli synlige. Husk å alltid bruke solkrem når du bruker retinolprodukter.
Ved spørsmål, ring oss på  22 55 53 80

 

Bruk: Påfør 1-2 pump jevnt i ansiktet og på ønsket behandlingsområde om kvelden. Kan trappes opp gradvis eller brukes daglig fra start. Få veiledning av din hudterapeut for riktig bruk, eller ta kontakt med oss på tlf 22555380 eller nett@beths.no

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc. utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. ZO produkter kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse. Vi er stolte av å jobbe med ZO Skin Health produktersom er en av våre mest populære serier som gir fantastiske resultater og trofaste kunder.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti