Laster inn...
Dermaceutic Laboratoire

Dermaceutic Radiance 30 ml

kr 595,00
På lager
SKU
9341053002937
-
+
Rating border
Rating value
  • En krem som øker cellefornyelsen og gir masse glød til en matt og gusten hud. 

Radiance er en krem som eksfolierer huden forsiktig og gjenoppretter hudens glød. Jevner ut hudtonen og ujevn hudtekstur.

Aktive ingredienser:

Kojinsyre Depigmenteringsmiddel som inaktiverer tyrosinase, blokkerer melaninsyntese som er ansvarlig for pigmentflekker.

Arbutin En av de mest potente virkestoffene som reduserer tyrosinaseaktivitet og derfor produksjon av melanin som er ansvarig for pigmentering.

Niacinamid Hemmer overføringen av melanosomer. Det er også kjent som vitamin B3 eller vitamin PP og bidrar til å redusere hudens rødhet.

Salisyl- og mandelsyrer BHA og AHA Exfolierer huden og hjelper til med å jevne ut hudtexturen på overflaten. 

Påfør på kvelden på hele ansiktet, med fokus spesielt på pigmenterte områder. Begynn to ganger i uken og øk frekvensen gradvis. 3 måneders behandling anbefales.

Water (Aqua), Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Arbutin, Kojic Acid, Niacinamide, Mandelic Acid, Salicylic Acid, Glycyrrhetinic Acid, Tocopherol, Ceteareth-12, Lecithin, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Disodium Phosphate, Dipotassium Phosphate, Sodium Hydroxide.

Dermaceutic ble grunnlagt i 2002 med den sterke tro ​​att vitenskapen er hudens naturlige allierte. De bruker den beste vitenskapelige ekspertisen for å styrke og støtte hudens naturlige kraft med raskere og mer effektivt resultat. Med opprinnelse fra samarbeid med franske dermatologer er Dermaceutic den fremste kjemiske peel merkevaren i Frankrike. Idag samarbeider Dermaceutic med mer enn 30 000 professjonelle aktører i mer enn 70 land rundt om i verden. Dette er skintelligent vitenskap

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti