Laster inn...
Obagi Medical

Obagi Medical Daily Hydro Drops

kr 1 263,00
På lager
SKU
8719638147034
-
+
Rating border
Rating value

Et serum som styrker hudens naturlige barriere og tilfører fuktighet.

Daily Hydro Drops Facial Serum er et serum med vitamin B3 og hibiskusolje som styrker hudens naturlige barriere. Den tilfører også fuktighet utover dagen, samtidig som den reduserer fine linjer og andre tegn på aldring. Huden etterlates styrket, fuktet og sunnere. Passer fint for alle typer hud. 

  • Lett serum med vitamin B3.
  • Fuktighetsgivende og styrkende for huden.
  • Reduserer synligheten av fine linjer. 

 

Smør inn huden etter at du har renset huden, gjerne morgen og kveld. 

Water, Propanediol, Glycerin, Isononyl isonanoate, Butylele Glycol, Betaine, Niacinamide, Limanthes alba (Meadowfoam) Seed Oil, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Castor Oil/PDI copolymer, Parfum, Carbomer, Caprylic/capric trigliceride, Crambe abyssinica seed oil, Hibiscus sabdariffa seed oil, Octocrylene, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Celluluse gum, Homosalate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Tocopherol, Amodimethicone, Beta-carotene, Green 6, Violet 2.

Vi tror at hudpleie er mer enn å "korrigere" eller til og med "forhindre", det handler om å frigjøre hudens fulle potensiale. Derfor oppretter vi på Obagi inkluderende produkter som støtter mangfoldet vi alle bringer til bordet. Det handler om å utvikle vitenskapelig støttet formuleringer av klinisk kvalitet for å fremme sunn, fremtidsrettet hud. Vi ser fremtiden for hudpleie foran oss, og vi gjør en bevisst innsats for å sikre at alle er representert - ikke bare for i dag, men for mange flere morgendager. For akkurat som de menneskene som bruker produktene våre, er vi ikke interessert i å se bakover. Vi skaper fremtiden for hudpleie - og et fellesskap av fremtidige uredde kunder som minner oss om hvorfor de velger Obagi. -Obagi Medical
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti