Laster inn...
Obagi Medical

Obagi Medical ELASTIderm Eye Cream

kr 1 370,00
På lager
SKU
718638
-
+
Rating border
Rating value

Elastiderm Eye Cream er en øyekrem som styrker huden rundt øynene gjennom å øke produksjonen av kollagen og elastin.

Elastiderm Eye Cream er en øyekrem som styrker huden rundt øynene gjennom å øke produksjonen av kollagen og elastin. Den avanserte kombinasjonen av ingredienser bruker kroppens egen hudfornyelsesprosess for å oppnå gode resultater på kort tid. Inneholder antioksidanter og vitamin E som styrker huden rundt øyet. Ideell for moden eller sensitiv hud. Denne øyekremen hjeper til med å gjeninnopprette glød og etterlate et sunt utseende i hele området rundt øynene.

  • Øyekrem med oppstrammende effekt.
  • Antioksidanter og vitamin E styrker huden.
  • Reduserer fine linjer og gir glød.

Brukes morgen og kveld rundt øynene. 

aqua, c 12-15 alkyl benzoate, c 13-15 alkane, ethylhexyl palmitate, cyclopentasiloxane, glycerin, glyceryl stearate, peg-100 stearate, propylene glycol, stearyl alcohol, dimethicone, dipropylene glycol dibenzoate, phenoxyethanol, xanthan gum, cerearyl alcohol, polyacrilamide, c13-14 isoparaffin, ppg-15 stearyl ether benzoate, magnesium aluminum silicate, cetyl dimethicone, ethylhexylglycerine, zinc carbonate, laureth-7, tocopheryl acetate, copper carbonate hydroxide, malonic acid, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, sodium hydroxide, vaccinum augustifolium fruit extract, fucus vesiculosus extract, glycyrrhiza glabra root extract, potassium benzoate, potassium sorbate, citric acid, talc, silica, alumina, mica, ci 77891, ci 42090, ci 77861.

Vi tror at hudpleie er mer enn å "korrigere" eller til og med "forhindre", det handler om å frigjøre hudens fulle potensiale. Derfor oppretter vi på Obagi inkluderende produkter som støtter mangfoldet vi alle bringer til bordet. Det handler om å utvikle vitenskapelig støttet formuleringer av klinisk kvalitet for å fremme sunn, fremtidsrettet hud. Vi ser fremtiden for hudpleie foran oss, og vi gjør en bevisst innsats for å sikre at alle er representert - ikke bare for i dag, men for mange flere morgendager. For akkurat som de menneskene som bruker produktene våre, er vi ikke interessert i å se bakover. Vi skaper fremtiden for hudpleie - og et fellesskap av fremtidige uredde kunder som minner oss om hvorfor de velger Obagi. -Obagi Medical
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti