Laster inn...
Obagi Medical

Obagi Medical Cleansing and Makeup Removing Wipes

kr 248,00
På lager
SKU
3346470424988
-
+
Rating border
Rating value

Servietter som fjerner sminke og smuss.

Cleansing and Makeup Removing Wipes er den perfekte løsningen på en rask rengjøring av huden. Myke, fuktige servietter som fjerner overskuddet av talg, smuss og andre forurensninger i huden. Inneholder aloe vera som beroliger og antioksidanter som styrker huden og beskytter den fra ytre påvirkninger. Passer alle typer hud. 

Gni forsiktig inn i ansiktet og på halsen for å fjerne overskudd sminke og eller talg, smuss og  annen forurensning. 

Water (aqua), propanediol, aloe barbadensis leaf extract, aloe barbadensis leaf juice, bioflavonoids, trehalose, decyl glucoside, sodium PCA, cocamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, citric acid, brassica oleracea italica (broccoli) extract, polysorbate 20, hexylene glycol, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, phenoxyethanol.

Vi tror at hudpleie er mer enn å "korrigere" eller til og med "forhindre", det handler om å frigjøre hudens fulle potensiale. Derfor oppretter vi på Obagi inkluderende produkter som støtter mangfoldet vi alle bringer til bordet. Det handler om å utvikle vitenskapelig støttet formuleringer av klinisk kvalitet for å fremme sunn, fremtidsrettet hud. Vi ser fremtiden for hudpleie foran oss, og vi gjør en bevisst innsats for å sikre at alle er representert - ikke bare for i dag, men for mange flere morgendager. For akkurat som de menneskene som bruker produktene våre, er vi ikke interessert i å se bakover. Vi skaper fremtiden for hudpleie - og et fellesskap av fremtidige uredde kunder som minner oss om hvorfor de velger Obagi. -Obagi Medical
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti